din stoc sau la cerere pe adresa de e-mail: vanzari@etalonmag.ro

Aparat de sudura de tip Invertor ESAB Caddy Arc 151i, A31

Aparat de sudura Caddy™ Arc 151i, A31
Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii cu electrozi inveliti (MMA) si TIG (WIG).
Ideal pentru lucrari de confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Sudare TIG (WIG)Sudare manuala cu electrozi inveliti
Caddy Arc produce curent continuu cu care puteti suda orice tip de materiale metalice precum otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 3,25 mm

Cu aparatul de sudura Caddy Arc puteti suda foarte usor in modul TIG. Tot ce aveti nevoie este un pistolet de sudare TIG cu valva de gaz, un regulator de gaz si o butelie de gaz. Amorsarea se face prin zgariere. Se poate suda otel slab-aliat sau otel inoxidabil cu sau fara material de adaos.

Create pentru a rezista
Caddy™ Arc 151i este echipat cu un conector rapid OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Arc 151i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC
Caddy™ Arc 151i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 16A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Arc 151i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune farte larga.

Panoul de comanda Caddy™ A31:

Panoul de control A31 contine un potentiometru pentru reglarea continua a intensitatii curentului de sudare, functiile Hot start si Arc force predefinite, becuri de semnalizare punere sub tensiune si supraincalzire. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii incorporate

Hot start - curentul de amorsare - prestabilit  (durata si intensitatea curentului)
La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare (+50 %).  Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - prestabilit
Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Livrarea include:

  • Cleste portelectrod 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50
  • Cleste de masa 200 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50
  • Cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A

Garantie si service
Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani.
Oferim service in garantie si post-garantie.

Cerere de ofertă

Tensiunea de alimentare
230 V
Frecventa
50 Hz
Siguranta fuzibila
16 A
Putere recomandata generator
10 kVA
Curent de sudare MMA
la durata activa de 25%
150 A / 26 V
la durata activa de 60%
100 A / 24 V
la durata activa de 100%
90 A / 23,6 V
Curent sudare TIG (WIG)
la durata activa de 25%
150 A / 26 V
la durata activa de 60%
120 A / 24 V
la durata activa de 100%
110 A / 23,6 V
Domeniu de reglare curent
8-150 A
Tensiunea de mers in gol
58-72 V
Factor de putere la curent maxim
0,99
Eficienta la curent maxim
80
Diametru max. electrod
3,25 mm
Clasa de protectie
IP23
Clasa de utilizare
S
Dimensiuni (LxlxH)
418 x 188 x 208 mm
Greutate
7,9 kg