din stoc sau la cerere pe adresa de e-mail: vanzari@etalonmag.ro

Aparat de sudura de tip invertor Caddy Arc 251i, A34

Aparat de sudura Caddy™ Arc 251i, A34
Sursa de curent continuu, tip invertor, destinata sudarii cu electrozi inveliti (MMA) si Tig (Wig).
Ideal pentru lucrari de confectii metalice usoare si medii, reparatii, intretinere si montaj, instalatii de santier, magistrale si conducte.

Sudare manuala cu electrozi inveliti
Caddy Arc produce curent continuu cu care puteti suda majoritatea metalelor inclusiv otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc. Se pot utiliza electrozi cu invelis bazic, rutilic sau celulozic cu diametrul cuprins intre 1,6 - 5 mm.
Panoul A34 contine cel mai nou regulator, ArcPlus II, care produce un arc mai intens si totodata stabil care este usor de controlat. ArcPlus II produce caracteristici de sudare mai bune, simplifica munca si va ofera sudura de calitate mai buna.

Sudare TIG (WIG)
Cu Caddy Arc puteti suda foarte usor in modul TIG. Tot ce aveti nevoie este un pistolet de sudare TIG cu duza de gaz, un regulator de gaz si o butelie de gaz. Panoul A33 ofera functia LiveTig™ pentru amorsare, care controleaza electronic curentul de start. Se poate suda otel slab-aliat sau otel inoxidabil cu sau fara material de umplere.

Create pentru a rezista
Caddy™ Arc 251i este echipat cu un conector OK 50 foarte rezistent. Designul compact, si carcasa usoara din polimer si aluminiu rezistenta la impact, il fac usor de transportat. Caddy™ Arc 251i este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Corectia factorului de putere - PFC
Caddy™ Arc 251i este echipat cu un circuit PFC care face posibila folosirea intregii sale capacitati cu doar o siguranta de 10A. Circuitul PFC protejeaza de asemenea echipamentul impotriva fluctuatiilor de tensiune si il face mai sigur de folosit cu un generator. Caddy™ Arc 251i poate functiona cu cablu de alimentare foarte lung, peste 100 m, oferind o raza de actiune foarte larga.

Panoul de comanda Caddy™ A34:

Panoul de control A34 contine un display pentru parametrii de sudare, posibilitatea de a alege intre sudare MMA sau TIG, functia de pornire LiveTig in modul TIG, functiile Hot start si Arc force, selectarea tipului de electrod, permite reglarea continua a intensitatii curentului de sudare si posibilitatea de control la distanta, 2 memorii pentru parametrii de sudare. Panoul este foarte usor de folosit chiar si atunci cand purtati manusi.

Functii incorporate

Hot start - curentul de amorsare - reglabil
La inceputul sudarii, pentru o anumita perioada de timp, aparatul va furniza un curent de sudare al carui intensitate va avea o valoare mai mare cu 0-99 % fata de curentul de sudare. Astfel amorsarea arcului devine mai usoara, indiferent de tipul invelisului electrodului, se reduce riscul aparitiei zonelor cu topire partiala si se impiedica "lipirea" electrodului.

Arc force - stabilitatea arcului - reglabil
Prin aceasta functie se mareste stabilitatea arcului.  Aparatul compenseaza electronic variatia lungimii arcului, respectiv a tensiunii arcului, ajustand intensitatea curentului.  Cu cat modificarea intensitatii va fi mai prompta, adica la variatii mici ale tensiunii arcului sa varieze si intensitatea, cu atat rezultatele vor fi mai bune. Pentru valori mici atribuite functiei se obtine un arc linistit si cu putini stropi, iar la valori mari arcul devine mai intens si mai zgomotos.

Arc plus II - reamorsarea arcului - prestabilit
Aparatele dotate cu aceasta functie reactioneaza rapid atunci cand electrodul ajunge in scurtcircuit si reamorseaza arcul, impiedecand "lipirea" electrodului.

Drop welding - sudare cu arc intrerupt
Arcul electric poate fi stins si reamorsat prin simpla coborare /ridicare a electrodului. In acest fel caldura introdusa in materialul de baza este minima. Se utilizeaza la sudarea tablelor subtiri din inox.

Memorii pentru setari - 2

Livrarea include:

  • Cleste portelectrod 300 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50
  • Cleste de masa 300 A cu cablu de sudura de 3,0 m si conector OKC 50
  • Cablu de alimentare de 3,0 m cu fisa 230 V /16 A

Garantie si service
Echipamentul beneficiaza de garantie 2 ani.
Oferim service in garantie si post-garantie.

Cerere de ofertă

Tensiunea de alimentare
400 V / 3 f
Frecventa
50 Hz
Siguranta fuzibila
10 A
Putere recomandata generator
14 kVA
Curent de sudare MMA
la durata activa de 30%
250 A / 30,0 V
la durata activa de 60%
190 A / 27,6 V
la durata activa de 100%
150 A / 26,0 V
Curent sudare TIG (WIG)
la durata activa de 30%
250 A / 20,0 V
la durata activa de 60%
190 A / 17,6 V
la durata activa de 100%
150 A / 16,0 V
Domeniu de reglare curent MMA
4-250 A
Domeniu de reglare curent TIG
3-250 A
Tensiunea de mers in gol
65 V
Factor de putere la curent maxim
0,99
Eficienta la curent maxim
81
Diametru max. electrod
5 mm
Clasa de protectie
IP23
Clasa de utilizare
S
Dimensiuni (LxlxH)
418 x 188 x 208 mm
Greutate
10,5 kg