la comandă în 5-7 zile

Masina pentru pregatirea si slefuirea suprafetelor dure Husqvarna PG 690

PG 690 RC este un șlefuitor de pardoseală cu control la distanță, puternic, dar suficient de compact încât să încapă pe o ușă obișnuită (lățime totală: 26 in / 67 cm).

Comanda de la distanță îi asigură operatorului libertatea de a gestiona furtunurile și cablurile fără a întrerupe șlefuirea, pentru o productivitate cu până la 40% mai ridicată.

De asemenea, transmisia motorizată simplifică transportul. Aceasta este alegerea potrivită pentru majoritatea lucrărilor de șlefuire, atât industriale, cât și comerciale.

Sistemul de transmisie planetar și tehnologia Husqvarna unică și îmbunătățită Dual Drive Technology™ asigură performanțe de șlefuire excelente.

Greutățile reglabile pentru presiune de șlefuire suplimentară și luminile LED sunt opționale.

Adecvat tuturor aplicațiilor: pregătirea, șlefuirea și lustruirea pardoselii. Un utilaj de înaltă performanță pentru sistemul de lustruire a betonului HiPERFLOOR®.

Pentru a maximiza fiabilitatea și a reduce întreținerea, componentele esențiale ale PG 690 sunt protejate de praf și șlam în capul de șlefuire și în compartimentul electric închise ermetic.

144.660,26 lei
fără TVA
Curent nominal
30 A
Voltaj
380-415 V
Faze
3 ph
Pini
3P+E
Diametrul discului(talpa)
270 mm
Directia rotatiei
Control independent de direcție FWD/REV pe ambele discuri de șlefuit și pe cap planetar
Numarul discurilor de slefuire
3
Lungime
1320 mm
Latime
670 mm
Inaltime
1155 mm
Greutate
598 kg