>>AICI<< Scule electrice FEIN

Găurirea cu carotă la o nouă dimensiune cu FEIN KBH 25.

Primul sistem de găurire din lume cu carotă pentru metale cu ghidare manuală, FEIN KBH 25, combină într-un sistem avantajele maşinilor de găurit performante şi carotele cu pastile din carburi metalice.
Cu mai puţin efort zic, noua tehnologie de găurire facilitează un randament ridicat, care vă permite să lucraţi de 5 ori mai rapid în cazul găuririi cu carotă. FEIN KBH 25 îşi demonstrează abilităţile şi în locurile înguste, greu accesibile. Produsul este rezultatul experienţei îndelungate şi al unei dezvoltări avansate FEIN, inventatorul maşinii de găurit.

Avantajele dvs. în timpul lucrului cu FEIN KBH 25:

  • lucru confortabil şi de 5 ori mai rapid graţie noii tehnologii de găurire şi a geometriei de tăiere special dezvoltată a carotelor;
  • găurire manuală utilizând carote cu pastile din carburi meta- lice cu diametre până la 25mm, pentru materiale din oţel cu grosimea până la 20 mm;
  • găurire ghidată manual cu carote având dinţi din metal dur, pentru diametre de găurire de până la 54 mm în oţel cu grosimea până la 4 mm;
  • sistem de găurire de calitate excelentă atât în ceea ce priveşte materialele, cât şi prelucrarea, cu carote cu pastile din carburi metalice, cu durată de viaţă îmbunătăţit

Sistem adaptat special la necesarul aplicaţiilor.

Combinaţia perfectă dintre maşinile pentru găurire inelară per- formante, turaţia optimă, tehnologia de găurire unică brevetată, şi carotele cu pastile din metal dur cu geometrie specială de tăiere, vă garantează o economie enormă de timp şi bani faţă de procedurile uzuale de găurire. Faţă de burghiile elicoidale, lucraţi de până la 5 ori mai rapid şi, comparativ cu carotele cu dantura din metal dur existente pe piaţă, de până la 3 ori mai rapid.

Găurire cu efort redus graţie geometriei speciale de tăiere.

În premieră este posibilă ghidarea manuală în regim de lucru conti- nuu cu forţă de avans redusă – graţie geometriei speciale de tăiere şi a lăţimii mici a urmei de tăiere a carotei. Aceasta se datorează atât presiunii de contact foarte reduse la începutul găuririi cât și a forței necesară asigurării avansului de lucru redus pe parcursul găuririi. Aceasta conduce la un progres de lucru ridicat, economisind astfel timp şi bani.

Geometrie de tăiere specială, lăţime de tăiere mică

Carota FEIN se compune din trei dinţi de tăiere diferiţi. Prin aceasta, forţa de apăsare şi cea de avans sunt considerabil mai reduse, iar aşchierea este lină şi fără vibraţii.

  • Carotă din metal dur cu suprafaţă tratată cu TiAlN
  • avans de lucru cu până la 20% mai mare faţă de carotele din metal dur neacoperite
  • forţe minime de tăiere şi avans graţie proprietăţilor optime de alunecare ale suprafeţei acoperită cu titan-aluminiu-nitrit
  • rezistenţă sporită la încălzire pentru găuririle uscate
  • durabilitate optimizată

 

Randament ridicat folosind o forţă de avans redusă

Mai puţin timp, forţă redusă datorită volumelor mici de aşchii: La găurirea cu carotă se aşchiază doar un inel îngust, ceea ce implică un timp şi o forţă de avans considerabil reduse. Găurirea cu carotă se poate executa într-o singură etapă de lucru (centruire, găurire, evacuare material din carotă).

 

Rezultate perfecte graţie tehnologiei unice de găurire.

Printr-o tehnologie de găurire nouă, cu sistemul de găurire cu carotă pentru metale FEIN KBH 25 folosește burghiul de centrare numai atât cât este necesar. Pentru contracararea forțelor transversale apărute la începerea găuririi cu carota, burghiul de centrare asigură xarea nece- sară în piesă printr-o găurire cu adâncimea de aprox. 6 mm. Ajungând la o adâncime de aprox. 6 mm, burghiul de centrare se de- cuplează, iar carota cu pastile din carburi metalice începe așchierea. Astfel, întreaga forţă de avans este orientată direct în carota cu pastile din carburi metalice, putându-se lucra cu progres de lucru ridicat şi efort zic redus.

Performant

Conţinutul ridicat de cupru şi învelişul încapsulat al pachetului de rulmenţi asigură durabil mai multă performanţă

Precizie prin calitate maximă.

Primul sistem de găurire din lume cu carotă pentru metale cu ghidare manuală, FEIN KBH 25, convinge prin rezultatele de găurire perfecte. Utilizarea componentelor maşinii cu stabilitate mecanică ridicată şi construcţia tip oală, rezistentă la deformări, oferă precizie maximă. Noile carote cu pastile din carburi metalice cu durabilitate optimizată conving printr-o suprafaţă cu acoperire, performantă a metalului dur, ceea ce aduce rezistenţă la sarcinile de impact şi şocuri.

>>AICI<< Scule electrice FEIN