Livrarea comenzilor

Livrarea se face prin curier rapid în 24 sau 48 de ore de la plasarea comenzii. Costul de livrare este calculat automat în cosul de cumpărături după ce introduceti localitatea de destinație. Pentru comenzile a caror greutate nu depășește 100 kg livrarea se face prin Fan Courier. Pentru greutati mai mari de 100 kg livrarea se face prin Pallex Romania (preturi de curierat speciale).

Daca aveti contract cu o alta firma de curierat, va rugam sa ne transmiteti firma de curierat cu care doriti sa facem livrarea, pentru a nu va factura transportul.

La livrare, produsele vor fi însoţite de următoarele documente: factura fiscală în original, certificatul de calitate, certificatul de garanţie (unde este cazul), alte documente necesare.

Vă rugăm să verificaţi starea produsului la primirea coletului. Dacă observaţi deteriorarea acestuia, trebuie sa încheiati un proces verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat. 

Modalitati de plata

La plasarea comenzii aveți disponibile urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata cu ordin de plata (veti primi o factura proforma pe care o achitati prin transfer bancar. Livrarea se va face după incasarea platii în contul nostru)

2. Plata cu cardul bancar